AKTUELNO

Pevačica je svim srcem uz njih.

Poslednjih dana najintrigantniji odnos u "Zadruzi 2" je svakako hemija koja se dešava između Davida Dragojevića i Ane Korać.

Tokom žurke za doček srpske Nove godine došlo je do dugo iščekivanog poljupca Ane i Davida, te su tako postali tema broj jedan, jer kako je već poznato, Dragojević ima devojku Aleksandru Subotić. Naime, tokom emisije ,,Pretres sa Milanom Miloševićem", Ana se osamila sa pevačicom Zoricom Marković  u toaletu, gde smo pričale o celoj situaciji.

On mora da prođe ovaj pakao. Kada sam mu ja rekla da prošetate dva, tri kruga, skratila sam priču. Čovek samo što nije rekao: ,,Zaljubljen sam u tu ženu". Pa ti to osećaš - izjavila je Zorica.

Foto: TvPink

Samo nemoj ti da se sk*njaš. Ti sad moraš da mu pomogneš u tome, jer da je ovo neka šarena priča i laža, ne bih učestvovala u razgovoru. Ali ja vidim da je to prava stvar, desilo vam se ljudi. On čovek poplaveo, ona ga gušila, čim je rekao nije više to to, sve je jasno. A da sedim tu i da ne komentarišem o tome, svi mi možemo da grakćemo sto godina, laži, vi znate pravu stvar. Ti si mentalno jaka, dostojanstvena. On mi je danas ponovio pet puta da je ušao zbog nje, ko je mogao da zna da će se sve okrenuti, sve oko njihovog odnosa, a za to su krivi ovo dvoje što su ušli - navela je Markovićeva.

Na sve to, Koraćeva je klimala glavom i davala potvrdne odgovore da je saglasna sa pevačicom kada je reč o emocijama između nje i Davida. Međutim, u jednom trenutku David je uleteo u toalet, želevši da kaže nešto Zorici, pa joj je šapnuo nešto, a potom su se njih troje vratili se u emisiju.

Foto: TvPink

PROČITAJTE JOŠ: HAOS U 'ZADRUZI': Voditelj otkrio da se dogodio poljubac između Maje i Sanje, Matora priznala da više nije zaljubljena u svoju devojku! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O . B.

#Zadruga 2

'